Tøj med følelser og fortællinger

Opdateret: mar. 31

Opbrug af stof fra genbrugsbutikker landet rundt, eller foræret af næstekærlige mennesker


Tøj med følelser og fortællinger.

Det er hvad jeg skaber i UkendtFyn. ♻️💕 Stoffet til venstre er fra en skøn kvinde fra Holbæk. Jeg mødte Conny på en messe sidste sommer. Hun syntes om mit koncept. Udover at donere et par sække stof -imens vi var på messen- kom Conny og hendes mand kørende fra Holbæk, lige før jul, med 12 sække stof❤️ Det er da en fortælling værd at give videre. Conny har samlet gennem årene og ny var det på tide at stoffet skulle i nye hænder. Jeg ved at hver gang jeg bruger af dette stof sender jeg en kærlig tanke til Conny❤️♻️ Stoffet til højre er købt i en genbrug i Allingåbro. Jeg var på venindetur og skal som altid lige kigge i den lokale genbrug. Denne var startet af en kvinde som ville have gang i byen. Der var for mange tomme butiks-lokaler. Nu går alt overskud til nye tiltag i byen- hvor sejt er det lige!!♻️♻️ kig ind i @byensbutikallingabro hvis i kommer forbi . Skal du også have er stykke særligt tøj af stof, duge eller andet du har liggende. Kig forbi så finder vi på noget særligt til dig♻️💕♻️

39 visninger
Bestil et stykke tøj med følelser og fortællinger

Porto 50,- eller gratis ved køb for over 900,-

Åbningstider

UkendtFyn

Tina Amlund

Nørregade 54, 5592 Ejby

+45 26331776

Uge 43:

Onsdag: 12-16

Torsdag: 12-16

Fredag: 11-15

Eller efter aftale

Kontakt mig via kontaktformularen, instagram, facebook eller skriv/ring på tlf.