Få mere 'opper'-energi i din hverdag!


Sol i ansigtet, mindfulness på genbrugen, Nørregade og kaffe i strandhuset - Hvordan kan DU få mere 'opper'-energi ind i hverdagen?


Jeg har mange tanker, mange ideer, jeg vil så gerne det hele og kan til tider sukke over, at jeg kun når det halve. Det er lige netop dér hvor jeg stopper op, finder en stille solstråle, en kop kaffe i strandhuset eller tager på genbrugen for at finde mindfulness. Det er dér hvor jeg ved at jeg har behov for et skud 'opper'-energi, for at kunne blive den bedste udgave af mig selv - både i relation til mine nærmeste, men i høj grad også til mig selv!


Det kan måske lyde tosset at finde mindfulness på genbrugen, men her er hvordan:

Faktisk er det ret enkelt og du kan praktiserer 'opper'-energi mange andre steder i din hverdag, end lige på genbrugen. Det kræver blot fokus på dig selv, din nysgerrighed og her kommer tricket - et roligt og nærværende sind! Tilsammen skaber det en god portion 'opper'-energi!


'Opper'-energi handler altså ikke om, at du skal slå fem vejrmøller, lave 10 sprællemænd og drikke en red-bull, der giver dig vinger til at kunne flyve gennem din hverdag med fuld fart og overkomme trætheden. 'Opper'-energi er langsom energi. Det er faktisk den tid på dagen, hvor du ikke kunne være mere ligeglad med fem vejrmøller og ti sprællemænd, din mailbox, aftensmad eller vasketøj. Hvor du i stedet tillader dig, at give plads til at være nærværende med dig selv og de små lækkerheder, der giver dig værdi i dit liv.


Er du nysgerrig og kunne du godt tænke dig at praktisere noget mere 'opper'- energi, men mangler inspiration til hvordan?-- Naturen er et 'perfekt uperfekt' sted, der i høj grad tillader en "uspoleret" nysgerrighed og et nærværende sind. Gå på opdagelse, brug dine sanser og vær nærværende med det, der er umiddelbart, fremfor det er er distanceret for dig i netop dette øjeblik (eks. aftensmad, vasketøj eller andre pligter).


-- Find en fin solstråle, luk øjnene og mærk hvordan solens stråler varmer dig. Bliv opmærksom på lydene omkring og på hvordan din krop er til stede på det sted du sidder eller står. Giv dig tid til at mærke mødet mellem dig selv og solen. Send et lille smil til solen og dig selv - Du har lige praktiseret 'opper'-energi!


-- Giv dig god tid til at drikke en kop kaffe, te eller andet, i fraværet af ALT andet. Drik den langsomt og med nærvær. Lad de glade tanker tage over og vær nysgerrig på hvordan du kan aktivere din ny-vundne 'opper'-energi, når du er klar til at slippe kaffekoppen igen.


-- Hiv fat i en ven og spørg ham eller hende pænt om at tage et billede af dig, mens du smiler så stort du kan eller måske laver din mest skøre grimasse. (Tricket er at du ikke selv kan se dig før billedet er taget). Kig på billedet(erne) og gå på opdagelse i de lækkerheder, der gør dig til den helt særlige person du er. Tillad dig selv at synes at du er skør, fjollet, tosset, smuk, lækker, grim mm. og ELSK det!
For mig er genbrugen det 'perfekte uperfekte' sted at praktisere et roligt og nærværende sind, da jeg aldrig på forhånd kan vide, hvad der venter mig på den anden side ad døren. Det tillader, at jeg kan opretholde en "uspoleret" nysgerrighed og et nærværende sind, der netop er nøglen til, at jeg kan få øje på de små 'lækkerheder' der findes omkring mig, tænke kreativt og skabe tøj med følelser og fortællinger.Måske har du allerede din helt egen særlige måde at få et skud 'opper'-energi ind i din hverdag? Så vil jeg meget gerne høre hvordan! Del gerne hvordan DU praktiserer 'opper'-energi i kommentarfeltet, eller tag @ukendtfyn på Instagram eller Facebook, så deler jeg dine erfaringer i min story.
51 visninger0 kommentarer
Bestil et stykke tøj med følelser og fortællinger

Porto 50,- eller gratis ved køb for over 900,-

Åbningstider

UkendtFyn

Tina Amlund

Nørregade 54, 5592 Ejby

+45 26331776

 

Lukket grundet Corona

- men jeg sender gerne til dig

Kontakt mig via kontaktformularen, instagram, facebook eller skriv/ring på tlf.