Er du en 'OPPER'?

Har du set værkstedsjakkerne? Det er en 'opper'! Nysgerrig på hvad en 'opper' er?


Har du lagt mærke til UkendtFyn's helt særlige værkstedsjakker? UkendtFyn er blevet til, med ønsket om at 'oppe' værdi - i ting, tekstiler og mennesker. Det er netop dét værkstedjakkerne repræsenterer.Oliepletter, huller, slidmærker, trevler og Opel-mærker - lige til at smide ud? Nej, mere i retningen af - lige til at 'oppe' :) At være en 'opper' handler nemlig om at kunne flytte fokuset fra, hvad vi i dag betragter som slidt og ubrugeligt, til hvad vi i stedet kan se som fortællinger og autenticitet og fremhæve værdien i netop det.


At være en 'opper' er at gå på opdagelse i det "gamle", finde fortællingerne og fremhæve værdien i dem. Derfor er hullerne på værkstedsjakkerne ikke lappet perfekt, men derimod på en måde, som fremhæver værdien i de fortællinger de bærer.


At være en 'opper' er også at gå på opdagelse i dig selv, finde det, der fortæller noget særligt om dig og fremhæve lige netop det!

Er du en 'opper'? Del gerne hvordan du 'opper' værdi - i dig selv, din garderobe eller noget helt tredje, fjerde eller femte... Hvis du tagger @ukendtfyn på Instagram eller Facebook, deler jeg gerne dine 'opper'-øjeblikke :)


68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Bestil et stykke tøj med følelser og fortællinger

Porto 50,- eller gratis ved køb for over 900,-

Åbningstider

UkendtFyn

Tina Amlund

Nørregade 54, 5592 Ejby

+45 26331776

 

Lukket grundet Corona

- men jeg sender gerne til dig

Kontakt mig via kontaktformularen, instagram, facebook eller skriv/ring på tlf.